X
تبلیغات
تهیه غذا کیبو
تهیه غذا کیبو
: : : :
درباره ما
مطالب تصادفي
چت باکس



امکانات
عضويت سريع

قوانین سایت

کد امنیتی :
ورود کاربران

ورود به سایت

نام کاربری:
رمز عبور :
عضويت در خبرنامه
برای اطلاع از آپیدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شوید تا جدیدترین مطالب به ایمیل شما ارسال شود
مطالب پر بازديد
آرشیو مطالب
نظر سنجي
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 8
» بازدید دیروز : 5
» هفته گذشته : 8
» ماه گذشته : 261
» سال گذشته : 2181
» کل بازدید : 2192
» کل مطالب : 8
» نظرات : 0
اضافه كردن به علاقمندی ها
خانگی سازی
ذخیره صفحه
پشتیبانی
تبلیغات
براي قرار گرفتن تبليغات شما در اين مکان با ما تماس بگيريد.

نکات اساسی برای درست کردن جوجه کباب عالی

درست کردن جوجه کباب شاید ساده به نظر برسد اما نکاتی دارد که رعایت کردن آن جوجه کباب های خانگی را بسیار بسیار لذیذ می کند بدون اینکه گوشت آن سفت شده آیا بی مزه باشد.
شاید ساده به نظر برسد اما نکاتی دارد که رعایت کردن آن جوجه کباب های خانگی را بسیار بسیار لذیذ می کند بدون اینکه گوشت آن سفت شده آیا بی مزه باشد با سرآشپز کترینگ شرکتی کیبو همراه باشید.

فوت و فن پخت جوجه کباب

  •  در مورد آبلیمو و نمک هست

 اول اینکه آبلیو و نمک جوجه را سفت می کند. حذف آن هم جوجه را بی مزه می کند. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی به آن طعم و مزه نمی دهد و باید همراه این مواد بماند تا طعم بگیرد.

خوب پس چه کار کنیم که هم گوشت سفت نشود و هم به اندازه ی کافی طعم بگیرد.

ما باید دور تا دور جوجه ها را با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر ماندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کند در عین حال حسابی طعم دار شود.

پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک به آن روغن مایع (نه کره توضیح می دهم) اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن پوشیده بشوند بعد آبلیمو و نمک اضافه می کنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد.

نکات پخت جوجه کباب

  • کره

کره هم چون در اثر سرما سفت می شود حتی اگر آن را ذوب کنیم باز چون جوجه ها سردند سفت می شود و جوجه ها خوب کاور نمی شوند و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت می شود برای این قسمت توصیه نمی شود. اما در آخر می توانید برای عطر و طعم بیشتر به آن ۱ قاشق غذاخوری کره ی مذاب اضافه کنید.

  •  شیوه ی خرد کردن پیاز

بعضی افراد پیاز را رنده می کنند تا تکه های جوجه را خوب بپوشاند. بعضی هم پیاز را داخل خرد کن یا بلندر له می کنند تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.

به نظرسرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو این روش غلط است، چرا ؟ چون اگر پیاز له یا رنده شود به تکه های جوجه می چسبد و جدا نمی شود. بعد که ما روی حرارت کباب می کنیم این پیاز ها سریع می سوزند و ما گمان می کنیم رنگ جوجه عوض شده و پخت آن کافی است.

در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث می شود پخت را متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزد و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزند و تلخ شوند.

اگر پیاز را به این شکل له کنید ما در جوجه کباب  یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم.

پس رنده و له کردن پیاز ممنوع بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردن آن هست.

  • زعفران

یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران آن هم به مقدار زیاد دارد.

منتها مشکلی که وجود دارد این است که ما زعفران دم کرده (یا به اصطلاح آب زعفران) را به جوجه ها اضافه می کنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخل آن ریختیم طعم زعفران می گیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته می شود که به نظر من خسارت است. خوب پس چه کار می کنیم؟

حالا تهیه غذا جردن به شما توصیه میکنه که : قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و …) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه می کنیم و به مدت ۱ ساعت (یا بیشتر) استراحت می دهیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد به آن سایر مواد را اضافه می کنیم.

  • ادویه جات

مرغ ذاتا بوی خاصی دارد که ناپسند است. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته می شود. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوی آن کمک شایانی می کند. این مورد کاملا سلیقه ای است اما ادویه های پیشنهادی من ۱- پودر پیاز ۲- فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مانده! توضیح می دهم) ۳-مقدار بسیار اندکی پودر سیر

فوت و فن پخت جوجه کباب

و یک نکته هم که حتما خودتان خوب می دانید و ما در تهیه غذا مجالس خیلی به این است که به صورت کلی هر نوع ادویه ای را دقیقا در همان لحظه ی مصرف باید آسیاب کرد. ادویه های آسیاب شده اگر بمانند به سرعت بو و طعم خودشان را از دست می دهند.

این یک قانون کلی است. هل، زعفران، فلفل سیاه، تخم گشنیز. و هر ادویه ی دیگری را دقیقا در همان لحظه ی استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین میزان بو و طعم را داشته باشیم.


(پس با این حساب برای درست کردن یک جوجه کباب با کیفیت حداقل ۴ ساعت زمان لازم است. بهتر است برنامه ریزی کنیم تا زمان کم نیاوریم).

شما میتونید برای داشتن رسپی قیمه نثار و نکات پخت برنج و طرز تهیه کباب دیگی به سایت تهیه غذا گاندی مراجعه کنید

ارسال شده توسط احمد خلیلی در ساعت 10:37

رسپی قیمه با سیب زمینی سرخ کرده

عطر و بوی قیمه مخصوصا اگه عطر گلاب و زعفرون هم بده یاد آور روزهای دورهمی فامیل تو قدیماست… همچنین روزهای محرم و نذری های خوشمزه ای که اکثرشون قیمه اس. اصلا قیمه ی امام حسین که معروفیت خاصی داره. خلاصه که قیمه برای همه ما ایرونی ها نوستالوژیکه و کمتر کسی پیدا میشه که بگه قیمه دوست ندارم. در این مطلب کترینگ کیبو سعی میکنه طرز تهیه یک قیمه ی جا افتاده و خوش عطر و بو رو براتون قرار بده.

طرز تهیه قیمه همراه با سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه قیمه

موادمیزان
پیازدو عدد متوسط
گوشت گوسفند300 گرم
رب گوجهچهار قاشق غذاخوری سر صاف
لپهنصف لیوان
چوب دارچیندو تکه
لیمو عمانی2 عدد
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
گلاب1 قاشق غذاخوری
آب5 لیوان
سیب زمینی سرخ شدههر چه بیشتر بهتر

مراحل تهیه قیمه با سیب زمینی سرخ کرده

خوب چون کترینگ ما از شب قبل تصمیم داشتیم که قیمه با سیب زمینی سرخ کرده بار بذاریم برای فردا، از همون موقع لپه ها رو خیس دادیم. ولی کلا اگه دو سه ساعت هم لپه رو خیس بدید کافیه. حتی اگه لپه ی مرغوبی تهیه کرده باشین و تازه باشه بدون خیس دادن هم راحت میپزه.  اگه میخواید قمیه مجلسی باشه یا برای نذری تهیه میکنید بهتره گوشت رو قورمه کنید در اصطلاح  ریز و مربع مربع برش بزنید.

تفت دادن پیاز و گوشت: برای شروع پیاز رو نگینی خرد میکنیم و در مقداری روغن تفت میدیم. کمی که نرم شد و حالت شیشه ای پیدا کرد گوشت رو با مقداری فلفل سیاه به پیاز ها اضافه میکنیم و باز تفت میدیم. لپه ها رو هم تفت میدیم ،اگه از میزان پخت لپه تون مطمئن هستین میتونید با همون گوشت تفتش بدید. اگر نه، بهتره جداگونه با کمی پیاز تفت بدید و جدا بپزیدش. 5 لیوان آب رو اضافه میکنیم و چوب دارچین ها رو هم میندازیم توش و در ظرف رو میذاریم تا گوشت و لپه بپزه. روی شعله ی متوسط و در قابلمه معمولی حدود 2 ساعت حداقل برای پخت زمان لازم هست. بعد از اینکه از پخت کامل گوشت و لپه مطمئن شدید، رب رو در مقداری روغن تفت بدید و به خورشت اضافه کنید.

آشپزخانه صنعتی کیبو در همین مرحله که رب رو اضافه میکنه، نمک رو هم به همراه لیمو عمانی اضافه میکنیم.

بعد از حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه که لیمو عمانی ها هم نرم شدن، زعفرون و گلاب رو هم اضافه میکنیم. کمی هم ترشیش رو تست میکنیم و اگه کم ترش بود، کمی آبلیمو اضافه میکنیم. بعد از حدود یک ربع خورشت کاملا جا افتاده و آماده اس.

قیمه سیب زمینی

نکات مربوط به طعم قیمه و له نشدن لپه و جا افتادن خورشت در کترینگ کیبو

  1. تفت دادن لپه ها باعث میشه که موقع پخت لپه های خورشت وا نره و همچنین توی خورشت پخش بشن و در واقع آب و دون خورشت جدا نشه.
  2. روی حرارت ملایم و آروم آروم این خورشت رو طبخ کنید که آبش خشک نشه. اگه عادت دارید با حرارت بالا کار کنید یه لیوان آب بیشتر بریزید.
  3. لیمو عمانی روغن خورشت رو میکشه و ممکنه اگه زیاد توی خورشت بمونه تلخش کنه. برای جلوگیری از این مسئله میتونید از پرک لیمو عمانی استفاده کنید که خیلی بهتره.
  4. گلاب و زعفرون طعم عالی به قیمه میده پس پیشنهاد میکنیم یک بار امتحان کنید.
  5. یکی از نکته های خوشمزه تر شدن قیمه اینه که علاوه بر پیازی که ابتدای کار تفت دادیم با گوشت، مقداری پیاز داغی که کاملا قهوه ای شده و طعم پیاز داغ روی آش رو میده به قیمه اضافه کنید (البته با برش های کوچیکتر در حد همون نگینی یا حتی رنده شده) طعم پیاز داغ قیمه رو خیلی خوشمزه تر میکنه.

 در آخر هم با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید و قیمه با سیب زمینی سرخ کرده ما اماده است

برای دریافت  رسپی های بیشتر مانند : قرمه سبزی انواع چلو کباب ها از جمله جوجه کباب ، کباب کوبیده  ، قیمه نثار و … به قسمت مقالات سایت کترینگ کیبو مراجعه کنید.

ارسال شده توسط احمد خلیلی در ساعت 10:55

انواع کباب کوبیده

کباب کوبیده را می توان از گوشت های متفاوتی تهیه کرد مانند گوشت گوسفند،گاو و مرغلذیذ ترین و محبوب ترین کباب کوبیده با گوشت گوسفندی و چربی و پیاز تهیه می شود که ائویه مناسب کباب کوبیده سماق می باشد کباب کوبیده هم به پلو سرو می شود و هم با نان که معمولا با نان سنگک و پیاز و ریحان سرو می شود

  • کباب کوبیده لقمه
  • کباب کوبیده نگینی

طرز تهیه کباب کوبیده

در آشپزخانه صنعتی کیبو برای تهیه کباب کوبیده از گوشت چرخ کرده گوسفندی و یا ترکیبی از گوشت چرخ کرده گوسفندی و گوساله می باشد به همراه پیاز چرخ شده

کالری چلوکباب کوبیده

کباب کوبیده کیبو 

هر ۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۲۵۰ کیلو کالری انرژی است.

تاریخچه کباب کوبیده

این طور که میرزا محمدرضا معتمدالکتاب نویسنده کتاب تاریخ قاجار نوشته، پای کباب را ناصرالدین شاه به ایران باز کرد. می‌گویند به دستور شخصی ناصرالدین شاه که اصلیتی قفقازی داشته و نوعی غذای قفقازی به ایران وارد شده‌است که بعدها آشپزهای درباری شیوه پخت آن را کمی تغییر داده‌اند و کباب امروزی به عنوان یک غذای کاملاً ایرانی ماندگار شده‌است.

بر اساس داستانی که توسط دوستعلی خان معیرالممالک از نوادگان ناصرالدین شاه نقل شده‌است، حکایت از آن دارد که ناصرالدین شاه ۸۷ همسر داشته‌است که ۴ نفر از آن‌ها رسمی بوده‌اند و بقیه صیغه. هنگامیکه یک روز جمعه شاه قصد زیارت عبدالعظیم در شهرری داشته‌است، پیشخدمت‌های او مجبور بودند روز پنجشنبه به آن منطقه بروند و در حدود۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ کباب را بر اساس دستور شاه برای خود او و ۱۰۰۰ همراه و خدمه و همسرانش آماده کنند و کبابها نیز همیشه همراه با سبزی خوردن و پیاز سرو می‌شده‌است.

اعتمادالسلطنه در نوشته‌هایش نقل می‌کند و می‌نویسد اولین چلوکبابی نامش نایب بوده‌است که در بازار تهران قرار داشته‌است و شبیه رستورانهای اروپائیان غذا را بر روی میز سرو می‌کرده‌است؛ ولی اسناد دیگری نیز موجود می‌باشد که اولین چلوکبابی در تبریز نزدیک مرز با قفقاز تأسیس شده بوده‌است. پیشخدمتهای رستوران نایب در آن زمان برنج‌ها را به صورت هرم در بشقابها قرار می‌دادند و همراه آن تکه کره‌ای نیز سرو می‌شده‌است. پیشخدمت‌ها یکی یکی برنجها را بر سر میزها می‌بردند و بلافاصله نفر بعدی کباب‌ها را با سیخ در بشقابها قرار می‌داده است. در آن زمان هر نفر می‌توانسته هر چند تا مایل بوده‌است کباب بخورد و مبلغی که از مشتریان گرفته می‌شده، یکسان بوده‌است.

اعتمادالسلطنه وزیر انتشارات ناصرالدین شاه و رئیس دفتر مترجم در آن زمان برای پرداخت بهترین چلوکباب که توسط چلوکبابی نایب ارائه می‌شد بین ۳ تا ۵ ریال آن زمان پرداخت کرده‌است. همچنین در سال ۱۲۹۵ عبداله بهرامی معاون اداره امنیه تهران (پلیس امروزی) بیشترین مبلغی که برای هر وعده چلوکباب پرداخت می‌کرده‌است ۴ تا ۵ ریال بوده‌است. حدود سی سال قبل در سال ۱۳۲۰ روزنامه اطلاعات برای یک پرس چلوکباب مبلغ ۵ ریال دریافت می‌شده‌است که شامل کباب برگ بزرگ، کره ۳۳۰ گرم برنج، پیاز و نان بوده‌است. در همان زمان چلوکباب کوبیده مبلغ ۴ ریال قیمت داشته‌است.

کباب کوبیده نگینی

چلوکبابی‌های معروف تهران

یکی دیگر از چلوکبابی‌های معروف تهران هم راه افتاد که مردم نام آن را «مرشد چلویی» گذاشته بودند. حاج میرزا احمد عابد نهاوندی معروف به «مرشد چلویی» در ضلع شرقی مسجد جامع بازار تهران غذافروشی داشت. او که به خاطر داشتن درجات عرفانی و احترام مردم بود، روی تابلوی مغازه اش نوشته بود: «نسیه و وجه دستی داده می‌شود حتی به جنابعالی به قدر قوه.

دربارهٔ مرشد چلویی روایت‌های زیادی به یادگار مانده است به صورتی که مرشد گفته بود، کسانی که می‌خواهند غذا بیرون ببرند، هدایت کنید تا از نزد او بگذرند چون بیشتر کسانی که غذا بیرون می‌بردند، بچه‌ها و نوجوانانی بودند که برای کارفرمایان و صاحبان مغازه‌های بازار غذا می‌گرفتند و می‌بردند و خودشان از آن غذا محروم بودند. مرشد کودکی که با ظرف غذا در دست، نزد او می‌آمد قدر پلوی زعفرانی روی بادیه او می‌ریخت و ظرف را کامل می‌کرد و بعد تکه کباب یا لقمه گوشت یا اگر تمام شده بود، ته دیگی زعفرانی داخل روغن می‌کرد و دهان آن پسربچه یا نوجوان می‌گذاشت.

مالك یكی از معروفترین چلوكبابی های تهران كه نامش چلوكباب شمشیری بوده حاج حسن شمشیری نام دارد كه در قسمت شرقی سبزه میدان قرار داشت و در زمان رضاشاه تاسیس شده بود. بعدها این چلوكبابی به یك ساختمان ۴ طبقه منتقل شد كه طبقه اول آشپزخانه بود طبقه دوم مخصوص مغازه دارها و بازاریان و افراد مجرد و طبقه سوم و چهارم برای خانواده ها و مقامات درنظر گرفته شده بود. هر طبقه با آئینه های زیادی تزئین شده بود و خود آقای مشیری بر طبقات سوم و چهارم شخصا نظارت می كرد.از ساعت ۱۱ صبح بوی كباب و برنج كه در چلوكباب شمشیری پخته می شد فضای آن اطراف را پر می كرد و رهگذران را برای خوردن چلوكباب را تحریك می كرد. چلوكبابی كه در شمشیری ارائه می شد شامل یك بشقاب برنج همراه با كره و دو عدد كباب بوده است.

برای اطلاعات بیشتر و دریافت رسپی انواع غذاها از جمله قرمه سبزی ،قیمه ،انواع کباب از جمله جوجه کباب ، چنجه و …. به قسمت مقالات سایت کترینگ کیبو مراجعه کنید.

ارسال شده توسط احمد خلیلی در ساعت 10:11

آشنایی با تفاوت چلو با پلو

منظور از چلو، برنجي است که پس از آبکش کردن آن را به تنهايي دم مي گذارند و بعد از دم کشيدن با خورش و انواع گوشت و کباب ها مصرف مي شود.

ولي منظور از پلو، برنجي است که پس از آبکش با سبزي ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات دم مي کنند، مانند : باقلا پلو، مرصح پلو، استامبولي پلو، لوبيا پلو، عدس پلو و….

نکات مهم براي خريد برنج در کترینگ کیبو

برنج درجه يک برنجي است که بلند و باريک باشد و خرده نداشته باشد و کاملاً سفت و رنگ آن کمي مايل به زرد باشد. برنج انواع مختلفي دارد که مرغوب آن در شمال کشور ايران کشت و به اکثر کشورهاي جهان صادر مي شود.

نکات مهم براي پخت برنج

نکات کلیدی کترینک گاندی برای  پخت برنج

برنجي را که مي خواهيد آبکش کنيد بايد پنج الي شش ساعت قبل از پخت خيس کرد به ترتيبي که برنج را با آب ولرم دوبار بشوييد و هنگام شستن توجه داشته باشيد، برنج را زياد چنگ نزنيد. پس از شستن به نسبت هر کيلو گرم برنج، پانصد گرم سنگ نمک را شسته و در کيسه يا دستمال تميزي قرار داده و روي برنج بگذاريد يا به جاي سنگ نمک از  نمک کوبيده استفاده کنيد. برنج هاي ايراني هر چقدر نمکش بيشتر باشد، با کيفيت تر مي شود ولي برنج هاي خارجي با اين موضوع مغايرت دارد هر چقدر کمتر باشد برنج با کيفيت در مي آيد.

برنج آبکشی

در کترینگ کیبو ، براي آبکش کردن برنج از روش زیر استفاده میشود:

 آب را در ديگي مناسب ريخته و شعله آن را زياد کرده تا آب به جوش بيايد، وقتي جوش آمد برنج را که با آب نمک خيس کرده ايد، آبکش کرده و در داخل آب جوش بريزيد و با کفگير دسته بلند يکبار يواش به هم بزنيد. برنج حين پختگي نبايد ترک خورده و له شود و در ضمن بايد پخته شود و قد بکشد. البته به نوع برنج بستگي دارد، بعضي از برنج ها جوش زيادي مي خواهد و بعضي از آنها در جوش کمتر پخته مي شود. اگر برنج به حالت چلو استفاده مي شود، کمي دوغ يا سرکه يا آبليمو در آب ريخته تا رنگ برنج سفيدتر شود سپس آن را در آبکش ريخته شود. در صورتي که برنج شور بود، کمي آب دست(آب گرم) روي برنج ريخته، براي هر يک کيلو برنج، نصف پيمانه آب و پنجاه گرم روغن ته ديگ بريزيد. آبکش ها را يکبار تکان داده و از رفتن آب برنج اطمينان حاصل کنيد، آنها را به صورت مخلوطي شکل در ديگ ريخته در آن را بگذاريد. حرارت زير برنج را چند دقيقه اي زياد کنيد تا عرق کند پس از اينکه بخار برنج بلند شد، حرارت را ملايم کرده و براي هر کيلو برنج ؟؟؟ گرم روغن را داغ کرده و روي برنج ريخته و آن را دم کنيد. اگر در ته ديگ از نان يا سيب زميني يا هر چيز ديگري که مايل بوديد استفاده مي کنيد، ته برنج آب نريزيد و فقط روغن را داغ کنيد. ته ديگ را روي روغن داغ ريخته، سپس برنج را روي آن بريزيد. پس از اينکه بخار برنج بلند شد، روغن داغ را روي برنج ريخته و آن را دم کنيد به ترتيبي که فر را با حرارت  گرم کرده و سپس برنج را به مدت يک ساعت در آن قرار دهيد.

اگر نياز به ته ديگ نبود به مدت يک ساعت و نيم در فر بماند و در صورت موجود نبودن فر، در روي ظرف کمي آتش قرار داده تا پلو يا چلو از بالا و پايين حرارت ببيند و برنج بهتر دم بکشد. اگر بخواهيم ته ديگ به راحتي جدا شود پس از اينکه برنج دم کشيد در برنج را برنداريد چون بخار برنج باعث مي شود که ته ديگ بهتر جدا شود و مساله ديگر اين است که هنگامي که ته ديگ را در ظرف مناسب قرار مي دهيد، حتماً روغن داغ باشد. برنج را در ظرف هاي مناسب ريخته و روي آن را با برنج زعفراني تزئين و سرو کنيد.

برنج کته

در آشپزخانه صنعتی کیبو برای برنج کته از روش زیر استفاده میشود:

اگر مي خواهيد برنج را به صورت کته بپزيد، برنج را با آب ولرم دو بار شسته و به ازاي هر پيمانه برنج يک ليوان آب گرم به اضافه دو پيمانه آب اضافه و مقداري نمک در داخل آن ريخته و به مدت يک ساعت مي خيسانيد و سپس زير قابلمه را با همان وضعيت که خيسانده بوديد، روشن مي کنيد و روغن به آن اضافه کرده تا برنج بپزد. وقتي آب برنج کشيده شد، حرارت را به مدت يک ساعت ملايم کرده که تا برنج کاملاً دم بکشد. پس از دم، برنج را در ديس هاي مربوطه کشيده و روي آن را با برنج زعفراني تزئين و سرو کنيد.

ارسال شده توسط احمد خلیلی در ساعت 9:45

دستور پخت قرمه سبزی

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه قرمه سبزی را به شما عزیزان آموزش دهیم:
قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که از جایگاه ویژه ای در بین مردم برخوردار است.یکی از گزینه های مناسب برای مهمانی ها ، غذای روزانه ، سفارش از رستوران و کترینگ قرمه سبزی می باشد.

خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی

به جرات میتوان گفت که اکثر مردم ایران قرمه سبزی را دوست دارند، طرز پخت و رسپی قرمه سبزی بسیار است و از هر کسی که سوال کنید شیوه ی خاص خودش را دارد، سلیقه ی شخصی و خانوادگی در نوع تهیه قرمه سبزی تاثیر گذار است. اگر شما هم تجربه ی خوردن قرمه سبزی از رستوران ها و دستپخت های مختلف را داشته باشید متوجه این موضوع شده باشید.برای دوستانی که به تازگی شروع به آشپزی کرده اند و یا به دنبال این هستند که قرمه سبزی خوش مزه به سبک رستوران ها درست کنند میتوانند با آموزش دستور پخت تهیه غذا کیبو شروع کنند:

خورشت قرمه سبزی

 

موارد لازم برای چهار نفر:

یک کیلوگرم پاک نشده، شامل: تره 400 گرم، جعفری 350 گرم، اسفناج 200 گرم، و شنبلیله 50 گرمسبزی قرمه
300 گرم (اگه بخواید میتونید از گوشت با استخوان به مقدار بیشتر استفاده کنید.)گوشت گوسفندی
1 عدد متوسطپیاز
نصف پیمانهلوبیا قرمز یا لوبیا چیتی
1 قاشق غذاخوریپره لیمو عمانی

لوبیا
با وجود اینکه اصالت قرمه سبزی به استفاده از لوبیای قرمز است اما در برخی از مناطق کشور از گذشته از لوبیا چیتی برای پخت قرمه سبزی استفاده میشود . گاهی اوقات که فراموش کرده باشید از قبل لوبیا را خیس کنید میتوانید از لوبیا چشم بلبلی نیز برای این کار استفاده کنید. حدودا از یک شب قبل است بهتر است لوبیا را خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود بهتر است داخل آب آن یک تکه خیار بگذارید و روز بعد چندین بار آب آن را تعویض کنید و سپس درون قابلمه به صورت جدا گانه بپزید ، توجه داشته باشید که لوبیا را به اندازه ای نپزید که له شود.

سبزی
در سبزی قرمه سبزی تره و جعفری دو آیتم اصلی است . شنبلیله طعم بسیار خوبی به قرمه سبزی می دهد ولی توجه داشته باشید که اگر بیشتر از میزان ذکر شده از شنبلیله استفاده کنید باعث تندی غذا می شود . از اسفناج برای لعاب دادن بیشتر قرمه سبزی استفاده می شود ، البته که اسفناج به صورت کاملا سلیقه ای است و بسیاری از افراد از سبزی اسفناج داخل قرمه سبزی استفاده نمیکنند. در بعضی از جاها از سبزی گشنیز نیز استفاده میکنند ، در صورتی که تمایل دارید داخل قرمه سبزی از گشنیز استفاده کنید حداکر به میزان 200 گرم اضافه کنید تا غذایتان طعم و بوی آش به خود نگیرد.
یکی از نکات مهمی که یک قرمه سبزی جا افتاده دارد ریز بودن سبزی های آن است در صورتی که سبزی قرمه سبزی درشت خرد شود باعث می شود به خوبی جا نیافتد.
گوشت
برای گوشت بهتراست که از گوشت گوسفندی استفاه کنید. کل آموزشم رو ران گوسفند بهترین قسمت برای استفاده در خورشت می باشد اگه خواستید از گوشت به همراه استخوان استفاده کنید بسته به مقدار استخوان حدودا 100 گرم به مقدار گوشت اضافه کنید.
چاشنی یا ترشی غذا
استفاده از پره لیمو عمانی به مراتب بهتر از خود لیمو عمانی است.استفاده از لیمو عمانی با پوست می تواند باعث تلخی خورشت شود.در صورتی که میخواهید از لیمو عمانی به صورت درسته استفاده کنید توجه کنید که بیش تر از 1 ساعت در داخل خورشت بپزد. در هنگام طبخ غذا نمک را در انتها به خورش اضافه کنید، چرا که اگر نمک را اول به خورشت اضافه کنید باعث دیر پخته شدن گوشت می شود.

روش تهیه قرمه سبزی

:دستور پخت مخصوص آشپزخانه صنعتی کیبو

  1. لوبیا (چیتی یا قرمز) رو با یه مقداری آب روی حرارت قرار بدهید و اجازه دهید آب جوش بیاید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید که با ملایم بجوشد.
  2. سبزی هایی که ریز خورد کرده اید را داخل یک تابه گود بریزید مقداری از روغن را در تابه بریزید و سبزی را تفت دهید، برای حفظ سلامتی میتوانید از روغت کنجد یا روغن زیتون استفاده کنید.
    فن  کترینگ کیبو:
    سرخ کردن بیش از حد سبزی و استفاده از روغن خیلی زیاد باعث می شود سبزی طعم تازه ای نداشته باشد . بنابراین به یک تفت کوچک بسنده کنید به گونه ای که سبزی ها طعم خامی نداشته باشند.
  3. گوشت رو هم به قطعه های متوسط برش بزنید. بهتراست که قطعه های گوشت خیلی کوچک نباشد تا داخل خورشت دیده شود.
  4. گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده یا خورد شده و مقداری روغن تفت دهید تا بوی زخم آن گرفته شود
  5. در ابتدای پخت گوشت حرارت را زیاد کنید تا طعم گوشت بهتر شود سپس که رنگ آن تغییر کرد زیر شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت آب انداخته و به آرامی بپزد .
  6. آب اضافه لوبیا را بگیرید ، سبزی سرخ شده و گوشت تفت داده شده را به آن اضفه کنید ، مقداری آب جوش به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید که جا بیافتد .
  7. اگر از قابلمه استفاده می کنید برای پخت حدودا 3 ساعت زمان احتیاج دارید ، در صدرت استفاده از زودپز غذا در مدت زمان 50 دقیقه الی 1 ساعهت پخته می شود.
    پس از اینکه لوبیا و گشوت پخته شد زمان آن فرا رسیده که لیمو عمانی را به خورش اضافه کنیدحدودا 20 دقیق زمان دهید تا طعم لیمو عمانی به خورش منتقل شود
  8. اکنون خورش شما جا افتاده میتوانید نمک را به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا با نمک جوش بخورد . میتوانید قرمه سبزی را با برنج زعفرانی میل کنید.
ارسال شده توسط احمد خلیلی در ساعت 8:38

تاریخچه قیمه نثار

قیمه نثار غذای اصیل قزوینی است. این غذا با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیازداغ درست می‌شود.در گویش عامیانه این غذا به غلط قیمه نساء گفته میشود. در شهر قزوین ادویه‌ای موجود به نام ادویه مخصوص قیمه نثار که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی‌نهایت خوش عطر می‌شود. این غذا درگذشته جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شد و در عروسی‌ها  به عنوان شام عروسی همراه با سبزی خوردن سرو میشد.

قیمه نثار در کترینگ کیبو به روش زیر درست میشود:

مـواد لازم آشپزی

موادمیزان
گرم گوشت مغز ران گوسفندی250
 برنج6پیمانه
زرشک2 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق‏ غذاخوری
پیاز داغ2 قاشق‏ غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق‏ غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شده 1 قاشق‏ غذاخوری
خلال بادام2 قاشق ‏غذاخوری
خلال پسته2 قاشق‏ غذاخوری
گلاب1 قاشق‏ غذاخوری
دارچین، هل، زیره 1 قاشق‏ غذاخوری
کره100 گرم
زعفرانبه مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه مقدار لازم

دستور پخت قیمه نثار

ما در آشپزخانه صنعتی  کیبو برای پخت قیمه نثار از روش زیر استفاده میکنیم.

برای پخت قیمه نثار بایستی برنج و خلال بادام و زرشک را خیس کنید ، خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید.

گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید و بگذارید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

برنج را آبکش کرده و دم کنید. بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. سپس خلال پسته خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.زرشک خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

قیمه نثار کیبو

تزیین قیمه نثار

نصف برنج دم کشیده و گرم را در دیس بکشید و روی آن نیمی از قیمه نثار پخته شده به همراه خلال بادام را بریزید و سپس بقیه برنج را در دیس بکشید و مابقی قیمه نثار را روی برنج بریزید حال برنج را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید روی همه ی مواد آماده شده از ادویه (دارچین، هل، زیره)   بپاشید. با ادویه مرغوب، غذای قیمه نثار شما بی نهایت خوش عطر می شود.

آشپزخانه کیبو برای آشنایی با طعم لذیذ قیمه نثار اصیل از شما دعوت میکند تا یک وعده مهمان کترینگ بلوار میرداماد باشید.

ارسال شده توسط احمد خلیلی در ساعت 8:19

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است.

آلبالو پلو به روش‌های مختلفی سرو می‌شود: آلبالو پلو با مرغ، آلبالو پلو با گوشت قلقلی و یا آلبالو پلو ساده که هر یک به‌ نوبه‌ خود خوشمزه و دلچسب است و انتخاب نوع آن به سلیقه خود شما بستگی دارد.

اگر بخواهید کنار غذایی کم کالری میل کنید، بهتر است به اندازه یک پیش‌دستی سبزی خوردن و یک لیوان دوغ بخورید تا به این ترتیب هم از گروه سبزی‌ها در وعده غذایی‌تان باشد و هم از گروه لبنیات.

مواد لازم برای آلبالو پلو

میزان موادمواد مورد نیاز
4 لیوانبرنج
500 گرمآلبالو
250 گرمشكر
1 عددمرغ
1 عددپیاز
 به مقدار لازمروغن و زعفران

آلبالو پلو در مهمانی ها و مجالس فصل تابستان چشم نوازتر از هر غذای دیگری است. در این فصل میتوان برای تهیه آلبالو پلو خوشمزه و خوش آب و رنگ از آلبالو فریز شده استفاده کنید . اما در فصل تابستان  میتوانید آلبالو تازه استفاده کنید.

آلبالو پلو

آلبالو قرمز در کنار پلو زعفرانی و ساق مرغ مغز پخت شده واقعاً با هیچ چیز دیگری قابل مقایسه نیست. البته میتوان آلبالو پلو با گوشت چرخکرده هم تهیه کرد که بعدا دستور پخت آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده را در سایت کترینگ کیبو میزاریم. در ضمن این که آلبالو پلو شیرین یا ترش باشد بستگی به سلیقه شما دارد. در ادامه طرز تهیه آلبالو پلو ملس مجلسی را میبینید که به صورت مرحله به مرحله توضیح داده شده است.

طرز پخت آلبالو پلو با مرغ

  • مرحله اول:

برنج را قبل از پخت به مدت 30 دقیقه در مقداری اب و نمک خیس دهید ،سپس با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد؛بعد با اب ولرم آبکشی کنید. شما میتونید با مراجعه به قسمت مقالات سایت کیبو نکات پخت برنج را مطالعه کنید ( زمانی برنج را ابکشی کنید که  وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).

  • مرحله دوم:

هسته آلبالوها را بگیرید و البالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. شکر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه باهم بجوشند. سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ البالوها تیره نشود ، آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید سپس شربت آن را مجدد روی حرارت بگذارید  تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

  • مرحله سوم:

مرغ ها را با مقداری آب ، چند قاشق روغن ، پیاز ، نمک و فلفل داخل قابلمه  بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و اب مرغ تمام شود.

  • مرحله چهارم:

ته دیگ مقداری روغن بریزید و مقداری نان لواش ته قابلمه بچینید. برنج ابکش شده و آلبالوهای پخته را لایه لایه روی هم بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج  شروع به بخار کردن کند. سپس دم کنی را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد. در اواسط پخت برنج1 لیوان اب آلبالو را روی برنج بدهید.

  • مرحله پنجم:

برای سرو آلبالو پلو را در ظرف بکشید و روی آن را با مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و برنج زعفرانی تزئین کنید.

آلبالو پلو با مرغ

فوت و فن های پخت آلبالو پلو با مرغ

  1. یک کاسه کوچک از آلبالو ها را کناری بگذارید تا در زمان سرو غذا روی برنج را با ان تزئین کنید ، برای برنج زعفرانی  مقداری برنج سفید را با کمی زعفران دم شده و مقداری کره مخلوط کنید.
  2. مقدار شکر ذکرشده‌ در اینجا اختیاری است. اگر غذای شیرین دوست دارید، مقدار آن را بیشتر و در صورتی که دوست ندارید شکر را از دستور حذف کنید.
  3. بسیاری معتقدند آلبالو را باید قبل از مصرف در کمی آب جوشاند اما سرآشپز تهیه غذا بلوار میرداماد برای تهیه غذا مجالس به شما توصیه میکند که آلبالوها را بعد از هسته‌گیری فقط در کمی روغن تفت دهید و هنگام مصرف در آن 3 قاشق غذاخوری شربت مربای آلبالو بریزید.
  4. علاوه بر آلبالو باید کمی هم شربت آلبالو به غذا اضافه کنید تا برنج کمی ارغوانی رنگ شود البته باید مربایی را برگزینید که رنگ طبیعی آلبالو را داشته و شفاف باشد و از مصرف مرباهای قند سوخته که رنگی قهوه‌ای یا سیاه دارند، خودداری کنید زیرا در صورت استفاده از آن‌ها، غذا رنگ مناسبی پیدا نخواهد کرد و ظاهرش خوب نخواهد بود.
  5.  خیلی‌ها می‌گویند آلبالو را باید حتماً در ظرف لعابی پخت تا رنگ خود را حفظ کند در حالی که سر آشپز کترینگ جردن  به شما اطمینان می‌دهد که از هر ظرفی می‌توان برای طبخ این میوه استفاده کرد؛ این ظرف می‌تواند مسی باشد یا تفلون.
  6. ادویه مناسب این غذا زعفران است بنابراین برای هر چه خوش عطرتر کردن آن، زعفران را از یاد نبرید.
  7. این غذا به دلیل شربت آلبالویی که دارد، ممکن است زود بسوزد بنابراین هرگز نباید آن را روی شعله زیاد قرار داد و باید حتماً قابلمه را روی شعله پخش‌کن گذاشت.
  8.  ته‌دیگ مناسب این غذا نان است و البته نان تافتون. زیرا شربت آلبالو به خورد این نان می‌رود. نان تافتون ته‌دیگ نسبتاً کلفتی ایجاد می‌کند که تردی آن برای هر مصرف‌کننده‌ای تجربه‌ای لذت‌بخش است.
  9. نوشیدنی مناسب همراه این غذا شربت بهارنارنج یا عرق نعناع است و بهتر است فقط یک کاسه ماست معمولی با نعناع بگذارید و همراه آلبالوپلو میل و از مصرف ماست موسیر یا ماست ترش خودداری کنید. این غذا به اندازه کافی کامل و رنگین است و ضرورتی ندارد کنار آن را بیش از اندازه شلوغ کرد.
ارسال شده توسط احمد خلیلی در ساعت 7:20

تاریخچه کیترینگ


کترینگ چیست؟ امروزه واژه کترینگ (catering) واژه چنان نا آشنایی برای ما نیست.
تاریخچه کیترینگ به آغاز استفاده از هواپیماهای مسافربری بر میگردد. در کیترینگ هواپیمایی، مسافران با توجه به مسافت پرواز، کلاس پرواز و موارد دیگر مورد پذیرایی توسط مهمانداران هواپیمایی قرار می گیرند.
خود کلمه کیترینگ در زبان انگلیسی (Catering) به طور کلی معرف صنعت آماده سازی و تهیه و طبخ نوشیدنی و غذا در محلی مشخص و سرو غذا در محلی دیگر جهت پذیرایی می باشد، به عنوان مثال میتوان از کیترینگ هواپیمایی، کیترینگ قطار، کیترینگ بیمارستانی، کترینگ هتل ها و کترینگ کشتیرانی نام برد.
تلاش های مقدماتی در صنعت catering کیترینگ از دهه ۱۹۲۰ آغاز شده است که موضوع آن خوراکی های درون پروازی است، اما نخستین آشپزخانه ای که برای تهیه خوراکی های درون پروازی بوجود آمده است، در سال ۱۹۳۶ توسط خطوط هوایی امریکا ایجاد شده و محتویات آن بطور معمول شامل گوشت (اکثرا گوشت مرغ یا گوشت قرمز گاو و گوساله )، یک نوع سالاد یا سبزی، کمی نان و یک دسر شیرینی و شکلات بود.

در برخی از کیترینگ های هواپیمایی مسئول تامین خوراکی ها معمولا یک غذای جانشین از قبیل غذای طبخ شده یا غذای ویژه دین کلیمی ها، مسلمانان و گیاهخواران نیز تهیه می کنند. البته این غذاها باید از قبل وبرخی اوقات هنگام خرید بلیط سفارش داده شوند.


کیترینگ به عنوان یک صنعت غذایی از حدود سال ۱۸۲۰ میلادی در امریکا، توسط امریکایی های افریقایی تبار رشد و نمو کرد و به عنوان صنعت سودآور غذایی توسعه پیدا کرد، پس از آن در حدود سالهای ۱۹۳۰ میلادی موسسات دولتی در اتحاد جماهیر شوروی با منوهای ساده شروع به توسعه موسسات دولتی پذیرایی به عنوان بخشی از سیاست های اشتراک منابع خود کردند، به تدریج با توسعه صنعت غذا، از حدود سال ۱۹۶۰ میلادی غذاخوردن در کیترینگ های دولتی و پذیرایی فراگیرتر شد.

تشکل صنفی جهانی کیترینگ


امروزه تهیه کنندگان خوراک های کترینگ در تمام دنیا، در درون یک تشکل صنفی به نام IFCA ( که برگرفته از عبارت International Flight Catering Association است) ، گرد هم آمده اند. این انجمن در سال ۱۹۸۰ میلادی در انگلستان تشکیل شده است و از سال ۲۰۰۵ میلادی کیترینگ های قطاری و کیترینگ های کشتیرانی نیز به آن ملحق شدند. در سال های اخیرتهیه کنندگان غذا برای سمینارها، اردوها وتورهای گردشی و بازدید های علمی نیز به سیستم تهیه و توزیع غذای کترینگی تمایل نشان داده اند و مورد استقبال نیز واقع شده است.

بخش  آشپزخانه صنعتی کیترینگ که در آن غذاهای همه وعده های غذایی بسته به نیاز مجموعه هدف تهیه می شود، با تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای تولید غذا و نوشیدنی بصورت عمده فعال است.

همچنین در آشپزخانه های صنعتی همه محصولات و مواد اولیه آشپزی با استانداردهای صنعت غذا چک می شوند که بخشی از فرآیند آشپزی صنعتی به حساب می آید.

روابط عمومی به بیانی ساده و کلی برقراری ارتباط هدفمند به موقع، موثر ودوسویه میان درون و برون از یک مجموعه تعریف می شود.خوراکیهای درون پروازی در همین راستا، مجموعه ای بشمار می رود که روابط عمومی هرخط هوایی باید درچهارچوب فعالیت های بازار افزایی خود به آن توجه نشان داده وبه بهره برداری از امکانات بالقوه بسیار گسترده ای بپردازد. در همین زمینه روابط عمومی فوق تخصصی حوزه خوراکیهای درون پروازی قادر است ایفاگر نقش موثری نه تنها در عرصه دادوستد اقتصادی بلکه در حوزه ارتباطات فرهنگی میان کشورها دارد.

استفاده از خوراکیهای بومی هرکشور در منوی پذیرایی (بعنوان مثال در مورد ایران غذاهای سنتی نظیر چلوکباب، چلو خورشت های مختلف، شربت های تهیه شده از عرقیجات گیاهی، شیرینی های محلی از نوع سوهان قم، باقلواو قطاب یزد، کلمپه و کماچ کرمان، گز اصفهان و …) و اطلاع رسانی محلی در مورد آنها می تواند ابزار موثری برای شناساندن فرهنگ اصیل به یکدیگر بشمار آید.
در اکثر کیترینگ ها بویژه در کیترینگ هواپیمایی تولیدات غذایی بصورت وکیوم و در ظروف یکبار مصرف آماده و تهیه می شوند.

غذای شرکت ها و سازمان ها


امروز همه ما حداقل یک وعده غذای روزانه خود را در محل کار صرف می کنیم. به همین دلیل تولید غذای سالم و لذیذ برای شرکت ها از اهمیت ویژه ای در تهیه غذای شرکتی کترینگ کیبو دارد .
روش های ارائه غذا و خدمات کترینگ شرکتی

  • غذای بسته بندی شده

در این روش غذا در آشپزخانه کترینگ کیبو تهیه و طبخ می شود و پس از بسته بندی با ظروف آلومینیومی و گیاهی داخل کارتن های مخصوص حمل غذا به محل مشتری ارسال می شود.با این شیوه بسته بندی گرمای غذا تا ۲ ساعت ماندگاری دارد و دمای غذا بصورت مطلوب حفظ می شود.

  • سرو غذا در محل مشتری

در صورتی که تجهیزات  و مکان مناسبی برای سرو غذا در محل مشتری وجود داشته باشد غذا در آشپزخانه کترینگ کیبو تهیه و طبخ می شود و پس از ارسال دیگ در محل مشتری سرو می شود.

  • خدمات مشاوره

تهیه غذای کیبو در زمینه تنظیم آنالیز و منوی غذا، استقرار دستور العمل های لازم جهت تهیه غذا، تجهیز آشپزخانه ،  با ارزش های غذایی، اصوال بهداشتی و استانداردهای بین المللی مشاوره رایگان ارائه می دهد.


تفاوت کترینگ و تهیه غذا مجالس با رستوران


مهمترین تفاوت های غذا در این صنعت با سایر اماکن سرو غذا ازجمله رستوران ها در چند مورد زیر می باشد :

  1.  ایمنی خوراکیها
  2.  تامین غذای شرکتها و ارگانهای بزرگ، سیمنارها ، مجالس عروسی، میهمانی های کوچک و بزرگ
  3. کیفیت
  4.  قیمت
  5.  مزه خوراکیها
  6.  مناسب ترین خوراکی ها به لحاظ بهداشتی به دلیل همین تفاوت ها فرایند تولید خوراکیهای کترینگ ها و تهیه غداها استانداردسازی شده است واستانداردها هر روز بهبود می یابند.



چگونگی انتخاب کترینگ مناسب


اگر برای مراسم عروسی یا یک سمینار کاری برنامه‌ریزی می‌کنید انتخاب کترینگ انتخابی حیاطی است. طبیعتا می‌خواهید رویداد‌تان بدون نقص برگزار شود و دوست دارید نسبت به هزینه‌ای که پرداخت می‌کنید بهترین خدمات به شما ارائه شود. اما اگر در برنامه‌ریزی رویداد تخصص نداشته باشید پیدا کردن بهترین خدمات کترینگ نسبت به بودجه‌ای که دارید می تواند کار گیج کننده‌ای باشد.

وقتی تجربه‌ی زیادی در خصوص برگزار کردن رویداد و مراسم ندارید چطور باید به دنبال یک نوع خاص از خدمات کترینگ باشید و چگونه باید آن‌ها را با هم مقایسه کنید؟ نکاتی که در زیر آمده است می تواند به شما  جهت انتخاب بهترین خدمات کترینگ برای رویداد بعدی‌تان کمک فراوانی کند.

  • انتخاب‌ها را محدود کنید

اولین قدم برای پیدا کردن یک کترینگ مناسب محدود کردن انتخاب‌ها به چند خدمات کترینگ منتخب است. اگر در خصوص پیدا کردن کترینگ تجربه‌ای ندارید باید از صفر شروع کنید. از دوستان و همکاران درخواست کنید به شما پیشنهاد دهند و نقد و بررسی‌های اینترنتی در مورد ارائه دهند‌گان خدمات کترینگ را بخوانید و کترینگ‌های بی کیفیت را حذف کنید. برای اینکار می توانید از تجربه‌ی دیگران استفاده کنید.

  • انتخاب‌های منو

به انتخاب‌های منو توجه کنید و تخصص‌های کترینگ را در نظر بگیرید. هر خدمات کترینگی برای هر رویدادی مناسب نیست و باید خدمات را با نیاز‌های خود هماهنگ کنید. برای مثال خدمات کترینگی که در غذاهای ایتالیایی تخصص دارد احتمالا در ارائه‌ی خدمات برای یک رویداد ژاپنی دچار مشکل می‌شود و این فقط نشان دهنده‌ی تجربه ی آن هاست نه توانایی‌شان.

در مورد انتخاب‌های منو و ایده‌هایی که برای آن دارید با مدیریت کترینگ صحبت کنید. اگر مهمان‌ها در رژیم‌های غذایی خود محدودیت‌هایی دارند آن‌ها را با مدیریت کترینگ در میان بگذارید.


  • تعداد کارکنان

قبل از این که با خدمات کترینگ قرار داد امضا کنید مطمئن شوید تعداد کارکنان برای رفع نیاز‌های رویداد شما کافی است. تعداد کارکنان مورد نیاز به نوع رویداد و تعداد مهمان‌ها بستگی دارد. در مورد برنامه‌هایی که دارید با مدیریت کترینگ منتخب صحبت کنید و از این که تمام نیاز‌های شما بر طرف خواهد شد مطمئن شوید.


  • امتحان کردن غذا‌ها

خدمات کترینگی که انتخاب می‌کنید باید یک روز را برای امتحان کردن غذاهای منو تعیین کند که بتوانید مزه‌ی غذاها را محک بزنید و آن هایی که قرار است در مراسم شما سرو شوند را انتخاب کنید.

این نکته‌ی بسیار مهمی است؛ شما باید منو را تایید کنید و خدمات کترینگ باید به شما اجازه دهد غذاها را قبل از سرو شدن امتحان کنید. اگر برای امتحان کردن غذاها پیشنهادی ندادند بهتر است به دنبال خدمات کترینگ دیگری باشید.


  • هزینه‌ی خدمات

هزینه‌ی خدمات کترینگ مسئله‌ای مهم و یکی از عوامل تعیین کننده در انتخاب شما محسوب می‌شود. بودجه‌ی خود را مشخص کنید مطمئن شوید خدماتی که به شما ارائه می‌شود تمام مراحل از جمله آماده کردن, خرابی ها و حقوق کارکنان را پوشش می دهد. قبل از امضا کردن قرارداد در مورد هزینه‌های اضافی سوال کنید.


  • جمع بندی

فرایند پیدا کردن خدمات کترینگ مناسب مشکل نیست اما باید با چشمانی باز و برنامه‌ریزی مشخص انجام شود. از این نکات و غریزه‌ی خود استفاده کنید. اگر فکر می‌کنید خدمات کترینگی که می‌خواهید انتخاب کنید با شما رو راست نیست به جست و جو ادامه دهید تا یک خدمات حرفه‌ای پیدا کنید که تمام نیازهای شما را برطرف  کند.

یاد‌تان باشد موفقیت رویداد شما به خدمات کترینگ بستگی دارد و خدمات کترینگ انتخاب شده، نماینده‌ی شما در رویداد خواهند بود. پس عجله نکنید و با دقت انتخاب کنید.

 

تغذیه سالم با کترینگ کیبو
 

خصوصیات یک تغذیه سالم چیست ؟

خوردن موادی از گروههای غذایی مختلف می‌باشد:پروتئین مانند گوشت، تخم مرغ، لبنیات، میوه و سبزیجات، غلات مانند نان و پاستا و چربی و شیرینی. همیشه رعایت رژیم غذایی مناسب مفید نمی باشد،زیرا ممکن است شما از یک گروه که علاقه بیشتری داشته باشید بیشتر بخورید و گروه دیگر را اصلاً در برنامه غذایی خود استفاده نکنید.

اگر با دقت به چیزی که می خورید توجه داشته باشید متوجه می شوید که از مواد مغذی کافی در غذاهای روزانه خود استفاده نمی کنید.بنابراین توجه به غذایی که می خورید مهم است و همچنین باید توجه داشته باشید که چه گروه غذایی در رژیم شما وجود ندارد.

برای دانستن کمبود مواد مورد نیاز در رژیم خود به مدت یک هفته از غذاهایی مصرفی خود یادداشت بردارید و به این نکته که آیا همه گروههای غذایی در رژیم شما قرار دارد یا نه آگاه شوید. سپس  متوجه می شوید که با تغییرات کوچکی در غذای خود از رژیم غذایی سالمی بهره مند می شوید.


آیا باید در رژیم های غذایی تغییرات زیادی ایجاد کرد؟
 

زمانیکه از گروههای غذایی جا افتاده در رژیم خود آگاه شدید و یا اینکه متوجه شوید که هیچ توازنی در رژیم غذایی خود ندارید می توانید برای تغییرات کوچکی در رژیم خود اقدام کنید.بعنوان مثال:خوردن ماست به عنوان یک غذای مختصر می تواند جایگزین شیر شود و یا خوردن یک موز نیاز به خوردن میوه را تامین کند.


  • توجه به میزان مصرف نیز ضروری است و باید از میزان دقیق مواد در مصرف روزانه آگاه باشید.


بخاطر داشته باشید که غذا خوردن یکی ار لذت بخش ترین بخشهای زندگی است مخصوصا اگه  بشه این غذای با کیفیت عالی و با مواد تازه و اورگانیک از کترینگ کیبو سفارش داد.همه غذاها اگر به اندازه خورده شوند، می توانند بخشی از رژیم سالم باشند.

اگر غذاهای مورد علاقه شما مقدار زیادی نمک ،چربی ، شکر و کالری داردمیزان مصرف آن را کم کنید و یا غذاهای سالمتری را جایگزین آن نمایید.کلید داشتن رژیمی سالم و متعادل ، حفظ تعادل در خوردن غذا است.سعی کنید میزان وسیعی از مواد مغذی مانند میوه، سبزیجات ، غلات و محصولات کم چربی، ماهی ، گوشت و مرغ استفاده کنید.


  • آیا مصرف غذای سالم بدن را از بیماریها در امان نگه می دارد؟

مصرف مواد غذایی سالم میزان ابتلاء به بیماریها را کاهش می دهد.از رژیمی که سرشار از میوه و سبزیجات  که حاوی آنتی اکسیدان می‌باشند مانند ویتامین E , C و بتا کاروتن استفاده کنید که این مواد باعث کاهش بیماریهای قلبی ، سرطان و فشار خون بالا می شوند.


با به نام ترین و خوشمزه ترین غذاها آشنا شوید


حتما این جمله را شنیده اید که ایرانیان، مردمانی خوش غذا هستند. هر کدام از اقوام کشورمان غذاهای لذیذ مربوط به منطقه خود را دارند و ساعات زیادی را صرف تهیه و پخت این غذاها می کنند. علاوه بر غذاهای محلی، تعداد زیادی از غذاهای خوشمزه وجود دارند که در سراسر ایران و مخصوصا در مهمانی ها سرو می شوند. غذاهای اصیل ایرانی که باید امتحان کنید

  

  • کباب برگ کترینگ کیبو


در مهمانی های ایرانی، کباب نقش پر اهمیتی دارد. حتما می دانید که کباب انواع مختلفی دارد، مانند کباب برگ، کباب کوبیده، بختیاری، کباب ترش، چنجه، شیشلیک و … کباب برگ از لذیذترین و خوشمزه ترین کباب هاست و در 

کترینگ میرداماد از گوشت گوسفند یا مغز ران گوساله تهیه می شود. کباب برگ با برنج چلو سرو شده و گوجه کبابی، فلفل کبابی، سبزی ریحان و پیاز از ملزومات اصلی این غذاست و حتما باید به صورت دورچین سرو شوند.

جوجه کباب از گوشت مرغ تهیه می شود و بسیار پرطرفدار است. اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران در تعطیلات و مسافرت ها، گوشت مرغ طعم دار شده را بر روی منقل کباب کرده و جوجه کباب می پزند.

تهیه غذای دورچین ، این غذا رو با دورچین نارنج یا لیمو ترش سرو میکند .  جوجه کباب را با نان و یا با پلو سرو می کنند.


ایرانیان با انواع سوپ و آش رابطه خوبی دارند. هر کدام از اقوام ایرانی، بسته به منطقه جغرافیایی، آش یا سوپ مختص خود را طبخ می کنند. در این میان سوپ جو با گوشت مرغ شناخته شده تر بوده و جایگاه ویژه ای در سفره هر ایرانی دارد. اکثر افراد در مهمانی ها و ضیافت ها، سوپ جو با گوشت مرغ را به عنوان پیش غذا سرو می کنند. توصیه می کنیم مانند تهیه غذا کیبو علاوه بر آب مرغ، گوشت مرغ را نیز ریش ریش کرده و به غذا اضافه کنید. این کار طعم سوپ را خوشمزه تر کرده و مهمانان را شیفته تر می کند.


  • ته چین

ته چین کترینگ کیبو همان گونه که از نامش پیداست، غذایی دو بخشی بوده و قسمت اصلی آن را ته دیگ زعفرانی تشکیل می دهد. بعید است در بین ایرانیان، کسی به ته دیگ نه بگوید! مخصوصا ته دیگ زعفرانی با گوشت یا مرغ. این غذا شکل ظاهری بسیار زیبا و مجلسی دارد و در مهمانی های ایرانی، بسیار پرطرفدار است.

 

  • باقالی پلو کترینگ کیبو 


در بین پلوهای ایرانی، باقالی پلو مجلسی ترین است. در تهیه این غذا از برنج، سبزی شوید و باقالی تازه سبز رنگ استفاده می شود. پیشنهاد می کنیم باقالی و شوید تازه تهیه کرده و تا حد امکان از باقالی منجمد و شوید خشک استفاده نکنید. گوشتی که همراه با این غذا سرو می شود، اختیاری بوده و می تواند گوشت مرغ یا گوسفند باشد. با این حال، دستور تهیه اصلی باقالی پلو با ماهیچه یا گوشت گردن در سایت تهیه غذا گاندیعنوان شده است.


  • سبزی پلو با ماهی تهیه غذای کیبو


نام سبزی پلو یک غذای اصیل ایرانی بوده و در ذهن تمام ایرانیان با نام شب عید عجین شده است. این یک رسم زیبای دیرینه است و کمتر خانواده ایرانی یافت می شود که در شب تحویل سال نو، دور هم ننشسته و سبزی پلو با ماهی نخورند. مشابه با باقالی پلو، توصیه می کنیم به جای سبزی خشک شده، سری به مغازه سبزی فروشی زده و سبزی تازه خریداری کنید. دقت کنید که ماهی نیز تازه باشد. داشتن ظاهری شفاف و درخشنده، قرمز بودن آبشش ها، بوی طبیعی و دهان بسته از جمله نشانه های ماهی تازه است ، البته برای راحتی و لذت بردن بیشتر از این غذای خوشمزه میتونید روی ما یعنی 

تهیه غذای ونک حساب کنید .


به جرات میتوان گفت که اکثر مردم ایران قرمه سبزی را دوست دارند، طرز پخت و رسپی قرمه سبزی بسیار است و از هر کسی که سوال کنید شیوه ی خاص خودش را دارد، سلیقه ی شخصی و خانوادگی در نوع تهیه قرمه سبزی تاثیر گذار است. اگر شما هم تجربه ی خوردن قرمه سبزی از رستوران ها و دستپخت های مختلف را داشته باشید متوجه این موضوع شده باشید.برای دوستانی که به تازگی شروع به آشپزی کرده اند و یا به دنبال این هستند که قرمه سبزی خوش مزه به سبک رستوران ها درست کنند.

 البته تعداد غذاهای اصیل ایرانی زیاد است؛ تعداد اقوام ایرانی بسیار زیاد بوده و مردم ساکن در جای جای کشورمان، غذاهایی با عطر و طعم منحصر بفرد را تهیه می کنند. شما برای تهیه انواع مختلفی از غذاهای ایرانی برای مجالس برای شرکت ها میتوانید روی تهیه غذای کیبو حساب باز کنید.

 




ارسال شده توسط احمد خلیلی در ساعت 17:52
عناوین آخرین مطالب ارسالی